Fysiikka Sveitsin lukiossa

Jukin kurssisivulle

 Hyvinkään Sveitsin lukiossa fysiikka on painotettu luonnontiedeaine.  Fysiikan opetus onkin hyvin monipuolista ja suuri osa opiskelijoista valitsee laajan fysiikan. Reaalikokeen fysiikkaan tehtäviin vastataan lukiossamme  paljon ja menestys on ollut erittäin hyvä.  Monet opiskelijat ovat jatkaneet fysiikan opintoja korkeakouluissa.

 Fysiikan kurssitarjonta on runsasta.  Sveitsin lukiossa voi keskittyä monipuolisiin fysiikan opintoihin.  Normaalin kurssitarjonnan lisäksi opiskeltavissa on useita työkursseja.  Kokeellisuus painottuu opiskelussa.

Erikoiskursseja on tarjolla alkeishiukkasista tähtitieteeseen ja suhteellisuusteoriaan mahdollistaen todella monipuolisen fysiikan maailmankuvan opiskelun.

Fysiikan erikoiskursseja

Jukin kurssisivulle

Luonnontiedelukiona Sveitsin lukiossa on lukuisia fysiikan erikoiskursseja.  Tässä niistä osa. Nämä kurssit ovat maailmankuvaa laajentavia kursseja käsitellen maailmankaikkeuden rakennetta niin alkeishiukkasten kuin galaksienkin tasolla.

Fy 12 fysiikan projekti Fy 13 tähtitiede Fy 14 mikrofysiikka Fy 15 makrofysiikka
Fy 16

matemaattinen fysiikka

Fysiikan linkkejä   Fy 18 geofysiikka

Näitä koulukohtaisia erikoiskursseja varten ei juurikaan ole suomenkielisiä oppikirjoja, joten yllä olevien linkkien kautta avautuu laaja sivusto, josta voit saada oppimateriaalia.